fredag 5 februari 2010

Uppkopplad med all inclusive

Japp. Kvar på sjukan. Fast i en droppställning minst över helgen. Men eftersom smärtan bara eskalerade efter senaste inlägget, tills jag inte ens kunde sitta still och andas utan smärta, är jag ändå rätt nöjd nu när beslutet är fattat. Så ont kan jag ju inte ha hemma. Då är det grymt mycket bättre att killarna kommer hit och har fredagsmys. Tillsammans med en uppkopplad mamma. En förhoppningsvis smärtfri, uppkopplad mamma. Kanske lite drogad, dock. Men, va fasen - morfin kanske är det nya rosévinet? Sjukhussängar är den nya inredningstrenden, hissbara, ställbara och dessutom med roomservice. All inlusive!

Nya tag!

Always, always look on the bright side of life!
Love ya´

6 kommentarer:

  1. Lilla, söta du!
    Klickade precis iväg ett svar på förra inlägget, när jag såg att du uppdaterat.

    TÄNK om fler cancersjuka hade ditt mod, din styrka och sätt att se på tillvaron!
    DU är UNIK!

    KRAM igen! Det kommer fler fredagar med mys och då HEMMA hos dina fina killar. Låt sjukan nu ta hand om dig och stressa inte hem för tidigt.

    SvaraRadera
  2. Njut av all inclusive. Och det kommer en fredag nästa vecka oxå.Då är du hemma med en flaska rose istället. Hoppas att ni får det trevligt i kväll trots allt. Visst är sängarna fantastiska man får se allt från den ljusa sidan och det är ju Du verkligen bra på. Kramar från oss alla.
    Marie

    SvaraRadera
  3. Dear Helena, hope you are feeling better now.

    Greetings from Tokyo to all of you!

    Tiina

    SvaraRadera
  4. Du är fantastisk! Ville bara säga det. /Mia

    SvaraRadera
  5. Men gumman då, här är man däckad 3 dagar så har du blivit inlagd. Hoppas du piggar på dej snabbt så du kommer hem till familjen igen!
    Massor av kramar Anna

    SvaraRadera
  6. Krya på dig, Lilla H! Kram från Jenny

    SvaraRadera