tisdag 23 februari 2010

Fler nyheter

tyvärr lika muntra som de jag vidarebefodrade igår. Nu ligger jag bara och väntar på en bättre dag.



Kärlek, styrka & skratt!

16 kommentarer:

  1. Jag blir väldigt berörd av din blogg, har mist många familjemedlemmar av detta monster till sjukdom och vet hur viktigt det är att få ibland få skratta mitt i allt elände. Jag hittade en sida igår som fick mig att skratta så tårarna rann, medans jag skriver detta sitter jag och småfnittrar... Ropa hit din man, sätt er bekvämt framför datorn och kolla in www.bestofblocket.se glöm INTE att kolla in annons 174!!
    En annan bra sida är www.felsms.com
    Försök att skratta lite varje dag trots allt som händer runtomkring och skriv gärna en rad när du kollat in sidorna så får vi se om vi har samma humor! =o)

    Kram från Linda i Jönköping

    SvaraRadera
  2. I morgon blir en bättre dag, finaste goaste H! Efter gårdagens inlägg är det inte konstigt om du känner av lite urladdning. Även du lilla H måste få tillåta dig att vara lite liten ibland och låta oss andra överösa dig med kärlek och hopp. Att du ens orkar tänka på skratt, visar bara vilken fantastisk människa du är. Att vi som skriver kommentarer fick slut på superlativer för länge, länge sen är ju bara ytterligare ett tecken på din storhet.

    Vila lite nu och låt all vår kärlek bara göra gott.
    Stora kramar från Busan.

    SvaraRadera
  3. Lilla H, Jag hoppas att morgondagen blir bra mycket bättre! Kram från Jele

    SvaraRadera
  4. Fina Lilla H.
    Själv är jag en gladlynt person,som har nära till skratt.Inte för att man kan skratta åt allt.Men nog tror jag att det underlättar i det svåra.Tänk bara vad jag har lärt mig att uppskatta dagen än mer att läsa dig,du positiva Fina Lilla H.Vad jag önskar dig mycket glädje och skratt med din familj.
    Kram Lillemor.

    SvaraRadera
  5. Hej Lilla H!
    Jag hoppas och tror att din morgondag kommer att bli bättre. Du verkar vara en så härlig person och du skriver så enastående bra. Fast vi inte känner varandra så känns det som om du riktar dig till mig när du skriver. Jag hoppas självklart på ett mirakel och sänder dig massa kramar!

    Från Lilla M

    SvaraRadera
  6. Hej du starka människa. Följer din blogg dagligen och hoppas med alla mina känslor i kroppen att läkarna har fel och att du snart kommer bli bättre... mirakel sker varje dag och läkare har ofta fel...
    Vill skicka dig en låt som jag tror kan stärka dig i ditt kämpande... hoppas att texten berör dig som den berör mig. Många styrkekramar från en som tror på styrkan i hoppet och kärleken.

    http://www.youtube.com/watch?v=_6ddhaX5Zto

    SvaraRadera
  7. Lilla H, du är underbar! Skickar kramar och fortsätter tänka på dig och be för dig och din familj.

    SvaraRadera
  8. Skickar över en stor varm kram till dig och håller mina tummar hårt för att morgondagen blir bättre!!

    *kraaaaam*

    SvaraRadera
  9. Stor kram, Lilla H!! Hoppas innerligt att morgondagen bjuder på en bättre nyhetstrend.

    De där 100 dagarna kommer INTE att räcka. Inte på långa vägar, så det så!!!

    Stor, stor kram!!!

    SvaraRadera
  10. Idag har du varit Lilla H
    Önskar att du får vara Stora, starka Lilla H i morgon.
    Här kommer värme, kärlek, hopp, styrka och skratt från mig.
    Kramkramkram Titti

    SvaraRadera
  11. Älskade vännen. Tyckte att jag såg en glimt av något bra som dyker upp vid horisonten i soluppgången onsdagen den 24/2 :)
    Lilla H, det är så självklart att du ska få dra täcket över näsan du med. Lämna en liten glipa i täcket så att all kärlek och helande kraft kan smyga sig sakta och fint och fylla dig så du får kraft att lyfta något.

    All kärlek till dig Elin

    SvaraRadera
  12. Hej Lilla H eller stora H (för mig;). Jag läser din blogg varje dag men har inte skrivit innan. Vill bara du ska veta att du inspererar mig, du ger mig styrka att möta min mammas obotliga cancer, älska mina barn ännu mer, uppskatta min man även när jag tycker han gör fel. Det du kommer att lämna efter dig i din blogg kommer att göra alla dina nära å kära så fint. Denna jävla sjukdom!!!! Du fina, modiga kvinna önskar dig allt.....Varm Cyberkram Mia

    SvaraRadera
  13. Kära du,
    mindre smärta, mer ljus, mindre sjukdom, mer tid, allt, allt gott önskar jag dig. Och om det nya inte är gott så väntar en ny dag, och om det nya ändå inte är gott så väntar ännu en ny dag och om det nya trots detta inte är gott så har du gett gott och fyllt världen med mer gott och gjort den till en bättre och vackrare plats. Vi är många som tackar dig för det du genom din blogg ger oss.Jag ber för dig och tackar dig för att du orkar ge kärlek, även i denna svåra tid.
    Love, Johanna

    SvaraRadera
  14. skickar några "soliga" styrketankar till DEJ !!!
    för solen ger en föraning om våren fylld med ny kraft att orka kämpa.

    Hoppas IDAG är en bra dag !!!

    kram

    SvaraRadera
  15. Kämpa på Lilla H, det tänker jag göra,mina monster har kommit tillbaka för att bekämpas ännu en gång, vi kan gå till atack tillsammans. Kramar Marika

    SvaraRadera
  16. Fina Fina Lilla H
    Jag hoppas att din dag idag är en jättefin dag och att allt har vänt till Ljus igen
    Du finns i mina tankar och i mitt hjärta

    Som alltid sänder jag massor av
    Styrka Kärlek Hopp & Mod

    Kram Jenny salomon

    SvaraRadera